Inzamelen van kleding

Kledinginbreng

Particulieren

Heeft u modieuze, onbeschadigde en schone kleding en wilt u die schenken aan de kledingbank voor mensen in uw eigen omgeving die het minder hebben? Uw kleding en schoenen zijn bij ons in goede handen. U doet er anderen een groot plezier mee, het geeft u een goed gevoel en voor het milieu is het minder schadelijk.

Alles is welkom, maar we houden ons vooral aanbevolen voor kinderkleding (8-16 jaar) en herenkleding. Vergeet niet dat we ook accessoires als sjaals, ceintuurs, tassen en sieraden goed kunnen gebruiken om het aanbod aantrekkelijk en compleet te houden.

U kunt voor inbreng terecht tijdens de openingsuren van onze winkel: van dinsdag t/m vrijdag van 10.00-16.00 uur, Transportweg 64, 9645KX Veendam, tel 0598-750602. Graag niet in juli, augustus en tijdens de kerstvakantie.


Organisaties

Gelukkig hebben we meer vrienden: clubs, verenigingen, kerken en scholen die affiniteit hebben met de lokale armoedeproblematiek en Maxima een warm hart toedragen. Ze informeren leden en ouders over de kledingbank en organiseren regelmatig een kleding-inzamelingsactie. Misschien is het ook iets voor uw organisatie. U kunt ons uitnodigen om tijdens een bijeenkomst iets te vertellen over dit bijzondere vrijwilligerswerk. Of kom naar ons toe en ontdek zelf wat Maxima doet. Onze medewerkers leiden u graag rond.