Welkom bij Maxima Veendam

Maxima is dé modezaak voor minima in Veendam, Pekela en ex-Menterwolde. In de 4 jaar van ons bestaan zijn we uitgegroeid tot een geoliede organisatie met 35 vrijwilligers die per seizoen bijna 1000 klanten helpen en 15000 stuks artikelen over de toonbank laten gaan. Bij Maxima mogen minima twee keer per jaar gratis een complete garderobe uitkiezen met schoenen en accessoires. We hebben splinternieuwe fashion en modieuze vintage kleding voor dames, heren, jongeren en kinderen. De collectie wordt steeds vernieuwd en aangevuld. Alle goederen komen van bedrijven en particulieren die liever een ander blij maken en spullen laten hergebruiken dan ze weggooien. Zo kan je er goed uitzien, ook als daar te weinig geld voor is. Maxima, daar knap je van op!

Bezoekers

Niet iedereen kan klant worden bij Maxima. Gesubsidieerde kledingbanken zijn alleen bestemd voor huishoudens met een laag besteedbaar inkomen. Als lage inkomensgrens geldt bij ons 115% van de bijstandsnorm. Het maakt niet uit of iemand een sociale uitkering heeft of werkt; het gaat om de hoogte van het inkomen.

Voorjaars- en zomermode bieden we aan van maart tot juli; najaars- en wintermode van september tot februari. Zie: U komt shoppen/openingstijden.

Hoort u niet tot de doelgroep? Dan kunt u wel iets anders doen: uw alsmaar uitdijende kleerkast eerder opruimen en aan Maxima geven wat niet gedragen wordt. Help mee, recycling is de trend van deze tijd.

Zie: Kleding inbreng en acties

Onze winkel vindt u op Transportweg 64, Veendam. Tel 0598-750602. Zie: Contact.

Algemene info over opzet en organisatie van de Maxima’s vindt u op de startpagina van www.kledingbankmaxima.nl